Informatie

Paulus Sloots

  • 17.12.1939 - 28.01.2019

Quastenaer

Geboren in Geffen en daar opgegroeid als oudste van de drie kleintjes in een gezin met 12 kinderen. Op 15 jarige leeftijd met het gezin naar Breda verhuisd en daar de HBS afgemaakt. Gewerkt bij Philips als laborant. Na een roerige tijd tot rust gekomen in Spanje. Na een jaar Spanje is Paulus als staffunctionaris bij de B.V.G. gaan werken. Paulus heeft Hetty in Turkije ontmoet en in 1993 zijn wij getrouwd. Op 28 oktober 2018 hebben we ons 25 jarig huwelijk mogen vieren met familie en vrienden. We hebben in de jaren samen veel van de wereld gezien. Uitjes organiseren voor de familie was een van de dingen die hij met verve deed en waar hij veel plezier aan beleefde. Ook van de uitstapjes met de kleinkinderen genoot hij met volle teugen. Na zijn pensionering heeft hij zich op de kunst gestort, niet als Kunstenaar maar als Quastenaer. Het Kunstgilde en het K.C.S. waren dan ook erg belangrijk voor hem. Dat is nu voorbij, we hadden graag nog wat tijd samen gehad, maar dat is ons niet gegeven.  We danken u voor het getoonde medeleven na het overlijden van Paulus. Hetty Kinderen en kleinkinderen Leersum, 2 februari 2019

Over de uitvaartdienst van Paulus Sloots 

Michaëlkerk Leersum

Paulus in thuis.
De uitvaartdienst zal plaatsvinden op zaterdag 2 februari om 13:00 uur in de Michaëlkerk, Rijksstraatweg 78, 3956 CS Leersum, ingang Kerkplein.
We zullen Paulus uitzwaaien op zijn laatste reis.
U wordt aansluitend in de kerk uitgenodigd voor een informeel samenzijn.


Locatie Bloemen / condoleance bezoek

Hetty Sloots Verbeek, Burgemeester Martenslaan 6 , 3956EM Leersum

Locatie van uitvaartdienst

Michaëlkerk, Rijksstraatweg 78, , 3956CS Leersum


REGELT EN ONTZORGT
Wanneer een dierbare overliidt, kan het zijn alsof de wereld voor u even stil staat. Op hetzelfde moment moet er ineens wel veel geregeld worden, waaronder een uitvaart en een waardig afscheid van uw dierbare. Tiidens deze moeiliike periode neemt Johan Uitvaartzorg u graag die zorg uit handen en adviseert u op persoonlijke en passende wijze.

Veelgestelde vragen
Neem contact op met de uitvaartondernemer
Informatie
Johan Uitvaartzorg
Johan Uitvaartzorg
Arnhem
0610122205